Go Back

Kodused take-away nuudlid

Aeg kokku20 min
Portsjoneid: 2

Vaja läheb

  • 2 portsionit Santa Maria munanuudleid
  • 2 tl õli
  • 1 suur porgand
  • Pöidlasuurune jupp ingverit
  • 1 punane tšilli
  • 1 suur punane sibul
  • 0.25 pead varajast kapsast
  • Rohelist sibulat serveerimiseks

Kastme jaoks

  • 2 tl riisiäädikat
  • 2 spl heledat sojakastet
  • 1 spl suhkrut
  • 2 spl ketšupit
  • 0.5 dl külma vett
  • 2 tl maisitärklist

Kuidas?

  • Tõsta pott veega tulele kuumenema, kui see keema tõuseb maitsesta vesi soolaga ning tõsta sellesse nuudlid. Keeda viis minutit, seejärel kurna.
  • Samal ajal kui vesi kuumeneb pane tulele ka pann õliga. Lisa hakitud toorained järjest pannile ning sega vahepeal.
  • Porgand lõika õhukesteks ratasteks, ingver väikestkes kuubikuteks, sibul õhemateks sektoriteks, tšilli õhukesteks rõngasteks ja kapsas peenteks ribadeks. Küpsemikseks kulub kokku 7-8 minutit, köögiviljad võiksid jääda pisut krõmpsud.
  • Vahepeal sega kokku kastme ained.
  • Kui köögiviljad on peaaegu küpsed, siis lisa pannile kaste, sega kõik läbi ning lase 1-2 minutit pakseneda.
  • Viimasena sega juurde kurnatud nuudlid. Maitse ning lisa vajadusel veel pisut soola.
  • Serveeri kohe peale puistatud rohelise sibulaga.