Tõsta pott veega tulele kuumenema, kui see keema tõuseb maitsesta vesi soolaga ning tõsta sellesse nuudlid. Keeda viis minutit, seejärel kurna.
Samal ajal kui vesi kuumeneb pane tulele ka pann õliga. Lisa hakitud toorained järjest pannile ning sega vahepeal.
Porgand lõika õhukesteks ratasteks, ingver väikestkes kuubikuteks, sibul õhemateks sektoriteks, tšilli õhukesteks rõngasteks ja kapsas peenteks ribadeks. Küpsemikseks kulub kokku 7-8 minutit, köögiviljad võiksid jääda pisut krõmpsud.
Vahepeal sega kokku kastme ained.
Kui köögiviljad on peaaegu küpsed, siis lisa pannile kaste, sega kõik läbi ning lase 1-2 minutit pakseneda.
Viimasena sega juurde kurnatud nuudlid. Maitse ning lisa vajadusel veel pisut soola.
Serveeri kohe peale puistatud rohelise sibulaga.