Go Back

Särtsakalt toekas pärlkruubisalat

Vaja läheb

  • 1 punane sibul
  • 2 laimi mahl
  • 500 g keedetud pärlotra
  • 300 g külmutatud maisi sulatatud
  • 1 purk musti ubasid nõrutatud ja loputatud
  • 300 g tomateid kasutasin kirsstomatit
  • 1 spl Tajin maitseainesegu
  • 2 küpset avokaadot
  • Suur peotäis koriandrit

Kuidas?

  • Tükelda sibul kuubikuteks, pigista sellele laimimahl ning pisut soola ja masseeri kergelt sõrmedega läbi.
  • Lisa kaussi järjest kõik ülejäänud komponendid - pärloder, mais, oad, tükeldatud tomatid ja tajin. Sega läbi ja maitse, lisa vaiadusel soola.
  • Kui valmistad salati varem ette, siis jätagi see nüüd seisma.
  • Vahetult enne söömist lisa salatile ka tükeldatud avokaado ning hakitud koriander.