Hea toidu kodu

Toorjuustu-tomatidipp

Mida teha siis, kui toidu juurde oleks hädasti vaja mõnd külma kastet, ideaalis maitsestamata jogurtist, aga hapukoor või majonees ajaks ka asja ära? Poodi ju ometi ei hakka minema. 

Loomulikult tuleb natuke loominguliselt mõelda, kodus ringi vaadata ja midagi kokku keerata. Tihti lähevad need hädavajadusest sündinud retseptid tulevikus veel kordamiselegi, sest nii hea on. Täpselt nii juhtus selle kastmega siin. Natuke oli kodus toorjuustu ja tundus, et see võiks superhästi kokku sobida oma tippvormis olevate kirsstomatite ning ürtidega. Sobiski. Maitselt meenutab väga vanakooli hapukoore-tomatisalatit, mis natukeseks ajaks seisma on jäänud nii, et tomatimaitse koore sisse imbunud on. Päris nostalgiline värk!

Mina sobitasin kastme vat selle läätsesalati juurde, aga raudselt sobib see ka hästi köögiviljade dippimiseks, võileivale mahlasuse andmiseks või kasvõi keedukartulite juurde.

Kommentaarid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta kommentaar