Kanafileerull feta, pesto ja päikesekuivatatud tomatitega

Tegemist on mõnusa ampsuga – mahlane kanafilee, mille sisse on peidetud pestost ja päikesekuivatatud tomatitest särtsakas feta. Pesto võiks ideaalis muidugi ise tehtud olla, sest isetehtud pesto on lihtsalt kordades parem, kui ükstapuha milline poe oma, aga kuna me elame sellises kliimavööndis, et basiilik keset talve rõdul väga kasvama ei kipu ja seda väikeste potitäite kaupa koju tassida, et need pestoks teha, tundub jabur, siis ajab poest ostetud pest ka asja ära.
See suupiste ei saanud mul üldse väga kergesti retseptiks. Võiks lausa öelda, et esimene katsetus läks aia taha. Aga sellest pole midagi, sest sõin selle lihtsalt niisama ära – maitse oli hea, aga algselt feta asemel toorjuustu kasutades voolas see rulli seest lihtsat välja ning ka tomatitega sain oma õppetunni – need tuleb õlist võimalikult kuivaks pigistada.
Seda rulli saab süüa mitut pidi – täna pildi peal on näha suupisted. Nende suupisteampsudeks lõikamiseks peab rullidel kindlasti korralikult maha jahtuda laskma, ideaalis lausa üle öö ning lõikamiseks tasub kasutada köögi kõige teravamat nuga. Teine variant on süüa seda soojalt. Sel juhul tuleks rullid kuumal pannik õli sees krõbedaks praadida. Ja serveerida näiteks ohtra rohelise salati ja kartulipüreega. Mõlemat pidi on hea!
Ole esimene, kes kommenteerib