Minu lemmiksmuuti
Ma ei tea, kuidas teiega lood on, aga minu keha mõnikord lihtsalt mõne toidu järele. Mõnikord on selleks loomulikult ülikrõbedad ja rasvased ahjukartulid või siis tume šokolaad ja sellistel juhtudel ma tegelikult ei
Vegan šokolaaditort
Ma nüüd ei hakka väitma, et see šokolaaditort just päriselt tervislik on, aga võrreldes tavaliste šokolaadikookidega sutsu mõistlikum ikka. Tavaline suhkur on siin asendatud kookossuhkruga, tavaline nisujahu täistera speltajahuga, traditsiooniline ohtra või
Suitsukanakreemiga profitroolid
Keedutainas on üks huvitav tegelane. Selle tegemine tundub alati kohutavalt suur ettevõtmine, kui sellega aga pihta hakata, siis ei ole hullu midagi ja ebaõnnestunud ei ole see mul ka veel
Piparmündibesee (vegan)
Aega võttis, aga asja sai. Selle postituse üles panemisest siis. Mustand ootab siin juba alates seitsmendast juunist, aga kogu aeg oli vaja panna üles midagi hooajalist või soolast või muidu
Mahlane sealihapihv Pagar Võtaks peedikukli vahele
Ma olen küll ilmselt juba korduvalt maininud, aga kui süüa liha nii harva, kui mina – siis see olgu parem hea. Ja ma ei mõtle, et tegemist peaks olema kõige kallima lihatükiga loomast
Kanafileerull feta, pesto ja päikesekuivatatud tomatitega
Tegemist on mõnusa ampsuga – mahlane kanafilee, mille sisse on peidetud pestost ja päikesekuivatatud tomatitest särtsakas feta. Pesto võiks ideaalis muidugi ise tehtud olla, sest isetehtud pesto on lihtsalt kordades parem,
Pasteeditrühvlid
Kes ütles, et trühvlid peavad magusad olema? Mina küll mitte! Ja kuigi blogist paistan ilmselt suure magusasõbrana, siis enamasti mulle maitsevad soolased asjad ikka kordades rohkem. Lihtsalt nende retsepte ei pea
Vitamiinidest pungil soba-salat
Ma saan kalendrisse vaadates aru küll, et kohe on detsember ja peaks mingeid palju talvisemaid asju sööma, aga pole midagi teha – mulle meeldivad salatid ja seega salatiretsept siit ka
Juuretisega õhukesed pannkoogid
Igaüks, kes juuretisega saia küpsetab teab, et juuretist jääb mingil hetkel üle, sest enne küpsetama hakkamaist peab seda mitu päeva toitma ning siis kui mõnel nädalal veel küpsetamine vahele jääb,
Sügisesalat hokkaido kõrvitsa ja kitsejuustuga
Ma olen praegu täiesti üllatunud. Ma ei tea, miks ma Hokkaido kõrvitsat alles nüüd esimest korda proovisin. Ilmselt sellepärast, et igal aastal jõuavad minu koju suured tavalised kõrvitsad, mille söömiseks peab
Viimati kommenteeritud