Krõbe lillkapsas vürtsikas kastmes

Nagu mõned lugejad juba ehk aru on saanud, siis mulle meeldib, kui toidud on vürtsikad, mulle meeldib, kui toitudes on tekstuuri ning kindlasti meeldivad mulle kõikvõimalikud erinevad taimed. Tänases retseptis on kõik need kolm elementi imeliseks tervikuks ühendatud.

Tegelikult meeldib mulle neljanda asjana veel see, kui toidud tervislikud on, aga seda kriteeriumit täna paraku täita ei õnnestu, aga vahel ju võib ka pisut vallatumaid maitseid nautida.

Siin toidus on ühendatud kaks komponenti. Superkrõbedaks friteeritud lillkapsas viinataignas. Jep, viina! Inspiratsiooni selleks sain siit, aga lihtsustasin retsepti märkimisväärselt ja olen tulemusega superrahul. Taigen jääb üliõhuke ja superkrõbe. Lausa nii krõbe, et ka järgmisel päeval ülejääke otse külmkapist hommikus süües (enne pannkooke loomulikult) olid mõned öö läbi kastmes puhanud tükid veel tuntavalt krõbedad. Ma kujutan ette, et see taigen töötab ka paljude teiste taimede puhul hästi.

Ja teine superkangelane on see magus, kleepuv, vürtsikas ja luksuslik sojakaste, mis kõik üheks tervikuks seob. Teravust saab igaüks loomulikult ise reguleerida, aga siinkohal ma soovitaks neile, kes vähegi vürtsi kannatavad, seda pigem ohtralt lisada. See sobib magususe ja krõbedusega lihtsalt imeliselt kokku!
Ene
15. mai 2019
Hei! Põnev, põnev, väga põnev tainas! Aga kas tõesti 0,5 dl küpsetuspulbrit? Tundub kuidagi paljuvõitu…
kadri
15. mai 2019
Oi, tõepoolest
Muidugi on see palju ja tegelikult on ikka 0,5 tl õige kogus. Retseptis ka nüüd parandatud – aitäh märkamast!
Inessa
24. jaan. 2020
Miks tainasse viina?
kadri
27. jaan. 2020
Viin teeb taigna eriti ülikrõbedaks
nessa
19. veebr. 2020
mitlele inimesele see retsept nende kogustega on mõeldud ?
kadri
19. veebr. 2020
Sõltub kui suur isu on – meie võime vabalt kahe peale ära süüa selle portsu. Samas niisama näksimiseks jätkub teiste suupistetega koos ka kümnele.